Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man ändrar Bromsbelägg bak på en Plymouth Neon

Bromsbelägg är en viktig del av din Plymouth Neon bromssystem. De är de utbytbara friktionsbelägg som klämmer bromsskivan eller trumma när du bromsar. Du bör byta bromsbeläggen innan de slits bortom en fjärdedel tum eller riskerar att skada din Neon s bromsskivor. Saker du behöver
Blocks
Bil jack
Lug nut skiftnyckel
Turkiet Baster
Kraftig plastbehållare
Allen huvud, stjärna huvud eller 6-punkt hylsnyckel

Visa mer instruktioner
1

parkera bilen på ett plant underlag. Om du har en bil stick shift se till att bilen är i växel. Ställ inte parkeringsbromsen. Lägg klotsar av framdäcken så bilen inte rör sig medan du arbetar på det.
2

Öppna huven på bilen och leta reda på huvudcylindern. Om det behövs, ta bort bromsvätska tills nivån i behållaren är mindre än halvfullt. En kalkon Baster är ett bra verktyg för detta. Sätt bromsvätskan i plastbehållare och kassera det på det sätt du gör dig av motorolja.
3

Lyft den bakre delen av bilen med din domkraft. Ta bort den bakre däck eller hjul montering.
4

Använd hylsnyckel för att ta bort bromsok styrpinne bultar från bromsoket. Lyft bromsok fram och bort från styrspindeln. Använd en liten gummiband eller tråd hängare att hänga bromsok i hjulhuset. Låt inte bromsoket hänga från broms slang.
5

bort bromsbeläggen från bromsoket. Bänd den yttre klämman över höjningen delen av bromsok och skjut bromskloss ut. Dra det inre bromsbelägget från bromsok kolv tills spärren lossnar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/56933.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.