Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter en 1992 Honda Accord Tändningslås

Tändningslåset på en 1992 Honda Accord är ansvarig för att utlösa startprocessen för motorn. Med tiden och efter tusentals starter, de interna komponenterna i startlåset kan bryta ner tills slutligen startlåset kan ' t göra sitt jobb längre. För att åtgärda problemet måste du byta ut växeln med en ny. Detta är inte en svår process, men det kan ta en timme eller så att göra, beroende på din nivå av erfarenhet. Saker du behöver
platt skruvmejsel
1/2-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
kryssmejsel
ersätter tändningslåset
Visa fler instruktioner

1

Lokalisera Honda emblem i mitten av ratten. Ta bort emblemet med platt skruvmejsel. Unbolt centrumskruven på ratten med 1/2-tums Ratchet och uttag. Rock ratten fram och tillbaka för att ta bort den från rattstången.
2

Ta rattstången täcker med Phillips-skruvmejsel. Lossa de elektriska ledningarna till växeln med händerna. Sätt nyckeln i tändningslåset och vrid den till " 0 " läge. Skruva övergången från kolonnen med hjälp av Phillips-skruvmejsel och ta ut det.
3

Rikta in ersättare omkopplaren i huset och sedan installera den med hjälp av Phillips-skruvmejsel. Återanslut kablarna till switchen för hand. Sätt tillbaka locket rattstången med Phillips-skruvmejsel och ratten med 1/2-tums Ratchet och uttag.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60559.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.