Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Problem med bromsarna på Ford Taurus

Taurus, ett mellanstort personbil har ställt några broms problem, av vilka några har lett till Ford Motor Company återkallar bilen för att åtgärda problemet. Förutom broms problem som har lett till återkallelser, har konsumenterna gjort även andra klagomål om bromsarna på Ford Taurus. Brake Light problem

Bromsljus är en viktig del av en bils bromssystem. Den 2002 Ford Taurus återkallades för att korrigera ett fel med bromsljuskontakten och /eller motsvarande ledningar. Enligt Ford, kan problemet med bromsljuset systemet hålla stopplyktor från belysning upp när bromsarna var förlovade, eller omvänt få lamporna att lysa hela tiden. Hursomhelst är förare som följande operativsystem på oriktiga uppgifter, vilket kan leda till en krasch.
Warped Rotorer

Vissa konsumenter har gjort klagomål om deras Ford Tauruses start att shimmy och skaka en kort stund efter köpet. När fordonen togs till Ford-återförsäljare, diagnostiserade bolaget problemet som en skev rotor. (Rotorn är den del av bromsen fäst vid hjulet att bromsbelägg pressas in för att stanna fordonet.) Även om Ford ersatt rotorerna, klagade konsumenterna att strax efter det problem dykt upp igen, och rotorerna måste återuppstod eller bytas ut. De skeva rotorer är ett återkommande problem enligt vissa Ford Taurus ägare, ett problem med någon annan lösning än att ständigt ha rotorerna återuppstått eller bytas.
Låsningsfria bromsar Modulfel

En mindre vanlig Ford Taurus broms problem är fel i det låsningsfria bromssystemet (ABS) modul. Detta problem är en dyr en för att fixa, med en beräknad kostnad på 620 $ för delar och arbete, beräkning av arbetskraft på $ 65 en timme vid ett schablonbelopp. ABS-modulen är mikroprocessorn som styr det hydrauliska tryck som appliceras på bromsarna. Modulen tar emot signaler via sensorer i hjulnavet som låter modulen vet hur mycket hydraultryck att släppa till bromsarna, vilket möjliggör snabbare och säkrare bromsning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58432.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.