Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter frambromsarna på en Lexus

Lexus är lyxen raden av bilar från Toyota. Lyx betyder inte underhållsfri, dock, och det kommer att komma en tid när du måste ersätta de främre bromsarna. Det finns ingen anledning att slösa pengar på en verkstad, eftersom processen är inte svårt. Du kan byta ut bromsarna på din uppfart, och varje hjul tar bara cirka 30 minuter att slutföra. Se till att du inspektera rotorerna, ordentligt, när du ändrar bromsarna, för att säkerställa att det inte finns någon skada. Saker du behöver
Jack stå
Hylsnyckelsats
Turkiet Baster
dräneringskärlet
Automobile jack
bromsok kolv Tool Review stoppklossar
lug skiftnyckel

Visa mer instruktioner
1

Park Lexus på en plan yta. Öppna motorrummet och sifon ungefär hälften bromsvätskan från huvudcylindern med Turkiet baster. Placera fluiden i dräneringskärlet, för senare återvinning. Huvudcylindern är på baksidan av motorrummet, på förarsidan. Placera stoppklossar bakom bakhjulen. Höj Lexus med bil uttaget. Placera en pallbock under bilen, nära fästpunkten, och höja den till ramen. Ta bort muttrarna med rörtång. Dra av hjulet från bilen.
2

Lossa bromsok bultar med en socket och ratchet. Dra bromsok från konsolen. Ta bort bromsbeläggen från bromsoket. Sätt kolven verktyget i tjocklek, och skjut tillbaka kolven i bromsoket bostäder.
3

Infoga nya bromsbelägg i bromsoket. Placera bromsok på fästet och dra åt skruvarna, med hylsa och spärrskaft. Montera hjulet på bilen, och dra åt muttrarna med rörtång. Ta stödbenet från under Lexus. Sänk bilen till marken. Upprepa proceduren på det andra hjulet.
4

Lägg färsk vätska till huvudcylindern, för att föra den till rätt nivå. Pump bromsarna, tills pedalen är fast, som sittplats an bromsbeläggen mot rotorerna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58627.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.