Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort Honda bromstrummor

De bakre trumbromsar på din Honda kan vara väldigt envis att ta bort. På många modeller är trummorna pressas på bakre hjulnavet och kan inte tas bort för hand. De bromstrummor måste tas bort innan du kan utföra något arbete på de bakre bromsarna, eller om du behöver byta trummor på grund av skada eller slitage. Detta gäller endast för de bakre bromsarna, eftersom de främre bromsarna använder ett bromsok och skiva systemet på Honda fordon. Byte trummor från din Honda är tillgängliga från återförsäljaren eller genom de flesta bildelar butiker om din behöver bytas. Saker du behöver
Lug Hylsnyckel
ställa
Breaker bar
Jack
Jack står
12-millimeters skruvar
Visa fler instruktioner

1

Lossa muttrarna på de bakre hjulen på din Honda med en rörtång eller en socket och breaker bar. Ta inte bort muttrarna från hjulet dubbar ännu, eller bilen blir instabil.
2

Lyft den bakre delen av bilen med en domkraft och stödja den med en uppsättning pallbockar. Ta bort muttrarna sedan bort hjulen från bilen.
3

Lokalisera de två gängade hålen på framsidan av bromstrumman. På nästan alla Honda-modeller, kommer dessa hål acceptera en 12-millimeters skruv. Trä skruvarna i de två hålen och vrid dem medurs med en hylsa och spärrskaft. Fram och tillbaka
4

Work mellan bultarna, dra åt dem i jämna belopp. Bultarna kommer långsamt in bromstrumman ut och utanför navet. Låt inte trumman faller till marken när det kommer från navet. Ta bort skruvarna från bromstrumman innan du installerar den på navet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57997.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.