Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur att göra justeringar parkeringsbromsen en Ford Explorer

Gör en finjustering så din Ford Explorer parkeringsbromsar Spänn kablarna parkeringsbromsen och gör så hemma och spara tid och pengar. Se till att köpa en mätare kabelspänning att hjälpa dig att få rätt spänning för dina kablar parkeringsbromsen. Använd tekniken nedan på din 1991-1999 Ford Explorer. Saker du behöver
Jack och pallbockar
spårvidd kabelspänning (Rotunda modell 21-0018 eller motsvarande)
Visa fler instruktioner
1

Tryck in den parkeringsbromsen pedal till den lägsta positionen mot golvet. Höj din Ford Explorer bakhjulen i luften med hjälp av en domkraft och stödja de bakre hjulen med pallbockar.
2

få under din Ford Explorer och grepp gängstången av parkeringsbromsen kabel justering för att förhindra det från spinning, sedan använda dina tång för att dra åt equalizer mutter sex fulla varv förbi den ursprungliga positionen på parkeringsbromsen kabel spö. Leta upp kabeln stången i mitten av fordonet med parkeringsbromsen kablarna kommer mot det från varje bakhjul.
3

Använd din mätare kabelspänningen att mäta rätt spänning. Fäst mätaren bakom equalizer mekanismen. Det finns equalizers på den högra och vänstra bakre trumma på insidan hjulhuset. Placera kabeln spänning på 40-600 pounds.
4

Lossa parkeringsbromsen pedalen. Verifiera bakhjulen snurrar fritt.
5

Kontrollera att parkeringsbromsen kablarna har tillräckligt med spänning för att parkeringsbromsen tätt mot hjulhuset när den tillämpas och dessutom är tillräckligt löst för att frigöra spänningen efter parkering bromspedalen är release. Upprepa steg 2 till 4 om kablarna inte är rätt inställda.
6

Sänk din Ford Explorer med din jack och ta bort domkraften från bakhjulen.


.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57070.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.