Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur installerar jag främre bromsbelägg på en 2002 Honda Accord?

De främre bromsarna göra det mesta av upphörande på ett fordon. Därför bär de ut den snabbaste. De främre bromsbelägg på 2002 Honda Accord är utrustade med slitagevarnare. Dessa är små bitar av metall på bromsbeläggen som kontaktar rotorn när dynorna är slitna. När du börjar höra ett högfrekvent kvittrande eller pipande ljud från de främre bromsarna, är det dags att byta ut bromsbeläggen. Om ignoreras, kommer bromsbeläggen slits ut, vilket resulterar i metall uppbackning styckning i rotorerna, som kräver att de skall ersättas. Saker du behöver
rörtång
Jack
Jack står
17 mm skiftnyckel
Stor Tvingfäste
Nya bromsbelägg
Bromsvätska
Show Fler Instruktioner
frambroms Pad Borttagning
1

Lossa, men ta inte bort, åt muttrarna med en rörtång. Höj fordonets främre del med en domkraft. Placera pallbockar under varje ytterdörr på lyftpunkterna.
2

Ta bort muttrarna och framhjulen. Ta bort den nedre bromsok bult med en 17 mm nyckel. Rotera bromsok uppåt.
3

Skjut bromsbeläggen ur bromsok fästet. Sätt i skruven i en stor C-klämma i bromsoket kolven och sakta dra åt för att dra tillbaka kolven tills det tar stopp.
Front Brake Pad Installation
4

Skjut nya bromsbelägg till bromsok fästet. Placera de nya bromsbelägg med slitagevarnarna på insidan av rotorn vid botten.
5

Vrid bromsok tillbaka i position. Montera och dra åt bromsok bolt. Byt hjulen och dra åt muttrarna. Sänk Accord och dra åt muttrarna med en rörtång.
6

Kontrollera bromsvätskebehållaren och lägg bromsvätska som krävs för att nå "MAX"-markeringen. Pumpa på bromspedalen flera gånger att förlänga bromsok kolv och säte bromsbeläggen mot rotorerna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58212.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.