Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

När man byter Dodge Neon motorfästen

Motor monteringar är en viktig del av någon bil, och en Dodge Neon är inget undantag. De bidrar till att upprätthålla momentet när fordonets motor slår höga varvtal och hålla motorn från att röra sig för mycket under körning. Byte av dessa två motorfästen normalt inte behövs, men det finns några tillfällen då de bör undersökas under en bils livslängd. Bad Vibrations

En alltför dålig vibrationer som varvtal stiger på Neon är det första tecknet på en dålig motor mount. Motorfästen är utformade för att tillåta motorn att ha något spel när vinner vridmoment. När en motor mount börjar att gå ut, det ger motorn mer fri lek och får den att röra sig mer än vanligt, som orsakar överdriven vibration. Detta orsakas av gångjärn av Neon s motorfäste börjar få spela i det som motorfästen är utformade för att ha en kort sträcka till där de kan röra sig genom leden, men efter en lång livslängd och överdriven enhet, kan detta gångjärn lossa upp för att få mer fri lek än specifikationerna tillåter.

allvarligt tillståndet beror på hur illa vibrationen är. Många gånger endast en motor mount kommer att gå ut, men den vibrerande från en kommer att orsaka slitage på andra när de försöker att kompensera för förlusten av strukturen. Om dåligt inte repareras, kommer det att orsaka så småningom de andra att gå ut, vilket kommer att bli en ekonomisk mardröm. Så, om du börjar känna mer vibrationer än vanligt, ta bilen till en mekaniker eller kontrollera fästen själv genom att slita på dem och se om någon känsla lossnat på sina pivot punkter.
Åtdragning Ner Mounts

annan fråga att kontrollera är vridmomentet på Neon s bultarna på motorfästen. Du har i huvudsak två motorfästen, en på varje sida av motorn, tillsammans med en överföring fäste. Var 10.000 miles eller så, kolla bultarna som förbinder fästen till bilen för att se till att de är på deras fabrik specifikationer. Detta säkerställer att motorfästen är på sina rätta platser och ingen extra stress kommer att läggas på dem om de lossnar.

Lossas motorfäste på Neon kan orsaka att motorn sträcka fästet själv och skapa spela inuti motorfästet, förstör den till den punkt där den kommer att behöva bytas ut. Detta är ofta anledningen till att en motor mount går ut utan några olyckor eller större vägbulor är orsaken.
Undvik vägbulor

Undvika att gå för fort på vägbulor eller slå hål potten kan spara dina motorfästen. Något som orsakar stress till din Neon kan påverka dessa väsentliga delar, särskilt när det skickar en skumpa till bilens infrastruktur. Detta är en vanlig fråga för många frågor som går fel med bilar och också en som lätt kan undvikas vid körning, även om vissa villkor är oundvikliga.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60101.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.