Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur du ändrar Starter på en 2001 Chevy Impala 3400

Startmotorn på en 2001 Chevy Impala 3400 slår över motorn när du startar bilen. Under årens lopp, kommer startmotorn engagera tusentals gånger, så småningom slits ut och inte att fungera korrekt. När det händer, kommer du behöva ta bort starter och antingen har det repareras eller bytas ut. Ändra starter på en 2001 Chevy Impala bör ta dig ungefär en timme. Saker du behöver
Jack
Jack står
skruvnyckel set
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
ersätter starter
Visa fler instruktioner

1

Pop huven. Ta bort minuspolen från batteriet med en skiftnyckel. Gör samma sak med den positiva polen. Lyft framsidan av din Impala med en domkraft. Sänk bilen på pallbockar för stöd. Avlägsna domkraften.
2

Unbolt nedre deflektorns radiator luft från chassit med 3/8-tums Ratchet och uttag. Dra den åt sidan. Leta reda på anslutningen mellan transmissionen och motorn. Ta bort locket momentomvandlaren på botten av transmissionen, med 3/8-tums Ratchet och uttag.
3

Leta startmotorn på förarsidan av motorblocket. Unbolt anslutningarna på startmotorn med 3/8-tums Ratchet och uttag, tagit del av där varje anslutning fästen för framtida referens. Unbolt startmotorn från motorblocket. Sänk den försiktigt från motorn med båda händerna som stöd.
4

Lyft ersättare starter upp och placera den i motorrummet. Säkra starter med 3/8-tums Ratchet och uttag. Återanslut elektriska anslutningar med spärren. Sätt tillbaka locket momentomvandlaren och den nedre luftriktaren med spärrfunktion.
5

Anslut den negativa polen på batteriet och sedan den negativa terminalen med hjälp av en skiftnyckel. Höj framsidan av Impala med domkraften ovanför domkraften. Avlägsna domkraften. Sänk bilen till marken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60636.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.