Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man installerar Truck fotsteg

Sätta i fotsteg på din bil är inte ett svårt jobb, med ett fåtal rätt verktyg, kan det fyllas i bara några minutes.Most lastbil fotsteget kommer i ett kit som hjälper dig rada upp ordentligt. Saker du behöver Truck fotsteg
bultar eller skruvar
platt spets skruvdrivanordning eller en grundläggande Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Ok , för de flesta lastbilstransporter fotsteg, kommer du att stöta på två allmänna typer. 1) Den typ som installeras med skruvar, eller 2) den typ som installeras med bultar.

Du kan möjligen subsitute skruvmejseln med en borr om du har en. Det snabbar bara upp processen.

Steg ett, få ut dina verktyg och nödvändiga objekt. Öppna upp dina fotsteg och rada upp dem under varje dörr. Se till att de är rätt fotsteg för din lastbil innan du försöker att installera dem. De bör passa tätt under ramen under dina framdörrarna.
2

steg två, måste du ta reda på om din bil redan har hål borrade ut för fotsteg skall säkras genom. Ofta kan de flesta lastbilar kommer med möjlighet fotsteg och så de kommer redan förborrad hålen där.
P Om de inte gjorde det, är ditt nästa steg att borra hålen i ramen eller organ område att fotstegen tätt upp till. Se till att det är en solid platser som inte kommer flex eller böja när du lägger vikt på det. Addera 3

Step det är ganska själv explainatory.

Drill, skruv eller bult fotsteget på plats.

Se till att trampa på fotstegen ett par gånger och lägga all din vikt på dem för att se till att de är stadiga och säkra. Du kanske vill ha ett par av dina tyngre vänner komma och prova dem för att se till att de kommer att stödja alla passagerare som använder dem.

Ta Da!

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/59863.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.