Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter ventiltätningar på din motor

Har din motor blow blå rök vid tomgång, betyder röker blå gå vägen? Chansen finns att du har slitna ventiltätningar guide olja i din motor. Jag kommer att visa dig hur lätt det är att byta ut dem, och med några enkla handverktyg. Saker du behöver
Wrench set
Hylsnyckelsats
Hammer
Valve Spring Tool Review Tänger
Skruvmejsel
Kompressor
Compression Gauge (slang) katalog
Visa mer instruktioner
1

isär motorn ner till där du kommer att ha tillgång till ventilfjäder. Du kommer att behöva ta bort ventilkåpan, de vipparmar och stötstänger. Du kommer också att behöva ta bort tändstiften.
2

Nästa sväng på din kompressor och reglera luften 60-90 psi, vrid vevaxeln tills cylindern du byter ventiltätningar på är på topp dödpunkten. Skruva fast slangen komprimering mätare i tändstiftshålet, fäst kompressor slangen är din cylinder pressurized.The nu ventilerna kommer att stanna i stängt läge så länge lufttrycket håller upp den.

3

Använda verktyget ventilfjäder, komprimera ventilfjädern och ta bort ventilen djurhållare med en magnet. Dessa kan fastna i ventilfjäderkvarhållare och en liten bula med handflatan eller en liten hammare kommer jar det löst. Packa handdukar runt området så att du inte kommer att förlora djurhållare i motorn. Ta bort fjädern.
4

Ta bort det gamla ventiltätningen med tång eller skruvmejslar och ersätta med en ny tätning. Omvänd procedur för att montera motorn, använd magneten när du installerar djurhållare och efter borttagning ventilfjäder kompressor trycka på toppen av ventilen lätt med en hammare som sittplats djurhållare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/59815.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.