Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Brembo specifikation

Brembo är en broms tillverkare för alla typer av kommersiella, privata och racing fordon. Specifikationerna för bromsarna ändras beroende på storlek och modell, varje typ med en annan mängd av värme och tryck utan att brista eller bära ner ojämnt. Brembo tillverkar även skyddsutrustning för motorcyklister. Bil Bromsar

Brembo tillverkare två typer av bromsar passagerarfordon: traditionella aluminium skivor och keramiska skivor för hög effekt motorer. De aluminium-skivor och matchande bromsklossar finns i tusentals olika kombinationer för att passa olika fordon producerade över åren världen över. Den aluminium skivor väger ca 4 pounds vardera och mäter 2 inches tjock. Diametern på skivan beror på märke, modell och år för fordonet den är monterad på. Dessa specifikationer är identiska för de keramiska skivor, även om de väger i 2 pounds tyngre vid 6 pounds.
Motorcykel Bromsar

Brembo levererar många tillverkare av motorcyklar med broms konstruktioner för golvmodeller och modeller fabrik, däribland BMW och Harley Davidson. Utom för avancerade motorcyklar som kräver mycket specifika delar, mest Brembo motorcykel bromsar är utbytbara för skivor och bromsbelägg. Ett högkvalitativt aluminium-keramisk legering som används för att göra skivan. Pads är tillverkade av stål. Skivorna av dessa bromsar är 8 inches i diameter, är 2 inches bred och väger ca 2 pounds vardera. Addera ditt Kommersiella Bromsar

Brembo tillverkare kommersiella lastbilsbromsar för fordon som små som sex-hjuliga lastbilar och så stora som 18-hjul lastbilar och släpvagnar. Luft bromsar och traditionella bromsar finns tillgängliga, med nöd "run-away-lastbil" bromsar tillgängliga för installation på 18 hjul-lastbilar. Air bromssystem används vanligen i en snabb-stop situation och pumpa nästan 100 pounds av kraft per kvadrattum att försöka bromsa och stanna fordonet. Traditionella bromsar för dessa fordon kommer bara i en aluminium-stål-legering skiva och keramiska bromsbelägg. Dessa skivor mäter mellan 6 och 12 inches tjock, med en diameter på upp till över en fot. Dessa är mycket tunga bromsskivor, väger minst 15 pounds vardera. Nödbromsar frysa lastbilens drivhjul, tvingar fordonet att sladda till ett snabbt stopp. Dessa nödbromsar är massivt stål klämmor som ligger inom hjulet.
Racing Bromsar

Racing bromsar måste vara av hög kvalitet för att överleva den svåra värme och tryck som de utstå under så höga hastigheter. Brembo tillverkar bromsbelägg för racing ändamål, som är gjorda främst av kol, och som skiljer sig i storlek och tjocklek beroende på vilken typ av fordon som de är passande.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58858.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.