Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Så ändrar bromsar på en 2002 Ford Super Duty

Bromsarna är en av de viktigaste delarna av din bil. Ford F-250 Super Duty är en stor, tung lastbil vilket innebär att bromsarna har en hel del arbete att göra och deras betydelse innebär att du behöver för att hålla dem i gott skick. Om du kan höra gnissel eller slipning, då dina bromsbelägg måste bytas ut. Du kan spara lite pengar genom att ersätta bromsarna själv, snarare än att ta en dyr resa till återförsäljaren eller en verkstad. Saker du behöver
Jack
Jack står
Hylsnyckelsats
Byte bromsbelägg
Visa fler instruktioner
1

Lossa hjulbultarna men gör inte ta bort dem. Jack fordonet upp och placera den på pallbockar. Lossa hjulbultarna resten av vägen och ta bort hjulet och däcket.
2

Unbolt bromsoket. Det finns en bult som håller den på plats. När denna bult avlägsnas tjockleken kommer att svänga tillbaka bort från rotorn. Skjut kuddar från bromsoket. Dra ordentligt om de sitter fast på plats.
3

Öppna bromsok med en tjocklek komprimering verktyg så att du kan sätta i dynan bakom det. Placera verktyget på tjocklek och använd spaken eller skruven för att öppna bromsoket upp.
4

Byt bromsbelägg med en ny. Applicera hög värme fett på baksidan av bromsbelägg och skjut dynan på tjocklek.
5

Skruva loss bromsok komprimeringsverktyget och låta oket att glida tillbaka på plats över rotorn.

6

Byt enda bult som håller bromsoket på plats och dra åt den till dess rätta egenskaperna. Vridmomentet varierar mellan broms-paket, men bör vara minst 166 foot-pounds.
7

tillbaka hjulet och dra åt hjulbultarna. Sänk bilen från domkraften och dra åt hjulbultarna till rätt specifikationer. Vridmoment specifikationer variera beroende på hjulen och stil av F-250. Konsultera din bruksanvisning för detaljer.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58998.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.