Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Tecken på att vara låg på Transmission Fluid

Transmissionsolja är avgörande för hälsa och funktion av fordonets transmission. Låg överföringshastighet vätskenivåer kan allvarligt hindra normal överföring funktion och leda till stora, kostsamma reparationer över tiden om inte omedelbart. Vad som följer är en kort lista över de vanligaste tecknen på en låg transmissionsolja nivå. Transmission Gear Glidning

En sändning som är låg på transmissionsolja kommer sakna den hydrauliska kraften till adekvat skifta och behålla positionen växel. Transmissionsolja ger vätskan kraft behövs för att hålla en överföring fungerar korrekt i alla redskap val.
Transmission Icke-Operation

Många gånger en transmission som är låg på transmissionsolja kommer inte att fungera alls. Oavsett vilken växel är vald, kommer överföringen att misslyckas att engagera och kommer istället agera som om det hade fastnat i neutralläge. Detta är resultatet av en brist på transmissionsolja kraft.
Trög transmissionen växlar

För en överföring att skifta snabbt och precist, måste tillräcklig transmissionsolja vara tillgängliga för att tillhandahålla den kraft som krävs för att ställa kugghjulen. En låg transmissionsolja nivå kan negativt påverka överföringen växling, orsakar långsamma och /eller trög skift.
Transmission svallande

en svallande sändning, en sändning som orsakar ett fordon kränga fram och sedan falla bakåt under normal drift, är ofta resultatet av en låg transmissionsolja nivå. Böljande och oberäkneligt transmission rörelser orsakas av otillräcklig vätska kraft under alla typer av överföring operation.
Ökad överföringskapacitet drifttemperatur

Precis som en bil motor som behöver tillräcklig motor oljenivåer att upprätthålla normal arbetstemperatur, kräver en överföring tillräckliga nivåer transmissionsolja för att upprätthålla normal temperatur transmission drift. En låg transmissionsolja nivå ökar friktion och värme, vilka båda höjer temperaturen transmission drift.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/59897.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.