Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur du ändrar bromsar på en Pontiac G6

Byta bromsar på antingen den främre eller bakre hjulen på en Pontiac G6 är en liknande process, med endast små skillnader beroende på vilka bromsar du förändras. Detta är också en liknande process för att ändra bromsarna på de flesta fordon. Beroende på dina körvanor, måste du ändra dina bromsar var 60.000 till 80.000 miles. Det säkraste tecknet på att dina bromsar behöver bytas är en slipning och tjutande ljud. Saker du behöver
Turkiet baster eller sifon
Container Blocks
Ordet jack
pallbockar
däck järn
hylsnyckel
Wire
Bromsbelägg
Högtemperatursfett
Spetstång
Visa fler instruktioner
1

Öppna upp cylindern broms master i motorn och ta minst två tredjedelar av sin vätska med användning av en handhållen sifon verktyg, såsom en kalkon baster. Häll vätskan i en behållare för senare omhändertagande ..
2

Höj G6 främre eller bakre änden med en domkraft. Sänk fordonet på pallbockar. Blockera hjulen motsatta de som tas upp. Ta båda hjulen på den upphöjda änden.
3

Komprimera bromsoket s kolv med en C-klämma in på bågen av bromsok. Detta kommer att tvinga tillbaka vätskan in i huvudcylindern och reservoar.
4

Skruva loss nedre bulten på bromsoket med hjälp av en skiftnyckel. Sväng bromsoket på dess övre stiftet och knyta den staget våren med en tråd. Du kan behöva ta bort båda bultarna på en bakre oket om parkeringsbromsen kabeln är i vägen.
5

Dra båda bromsbelägg ur hållaren på bromsskivan.
6

Dra styrstift ur bromsoket. Rengör stiften och belägga dem med hög temperatur fett innan du sätter dem.
7

in de nya bromsbelägg och shims i hållaren.
8

tag och vrid bromsok kolv hela vägen till botten med tång. Rada upp kolvens urtag med öppningarna i tjocklek. Du behöver bara göra detta på en bakre oket.
9

Flytta bromsok på sitt fäste och skruva bulten eller bultarna på plats.
10

Upprepa steg för det andra hjulet. Montera båda hjulen och sänk bilen till marken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58609.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.