Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Air Bromsfjäder Verktyg

Luft bromsar finns främst i tunga lastbilar. De luftbromsar gör det möjligt för lastbilsföraren att tillämpa nödbromsar eftersom de har kraftiga fjädrar som hålls tillbaka av lufttrycket. Avlägsnande av resultaten lufttrycket i luftbromsar blir fullt fungerande. Den skällande makt fjäderbromsar beror på hur väl de bromsfjädrarna justeras. Det finns olika luft Bromsfjäder verktyg för denna uppgift. S-Cam Air Brake Spring Tool

S-cam luftbroms fjäder verktyg används för att säkert byta bromsbackar av traktorer och släp. Användaren hakar hållarfjädern slinga och pressar ned mot axeln. Spak åtgärder mot axeln förenklar uppgiften med mindre ansträngning. Detta verktyg används också för att installera S-cam returfjäder på luftbromssystem. Använda S-cam verktyg eliminerar behovet av osäkra metoder såsom grepp skiftnycklar, bända barer eller skruvmejslar.
Air bromssköldens Spring Tänger

Air Bromsfjäder tång används för att installera luft bromsfjädrar. De består av två tång armar, en pivot lug som vanligtvis projekt från varje tång arm och en tapp som möjliggör effektiv svängningsrörelse. De har också en fjäder med en slits som sträcker sig vid slutet av varje plier arm. Tången delarna är arrangerade på ett sådant sätt att de kan rymma luftbroms fjädrar av alla slag.
Nedhållarfjädern och Returfjäder Tool

Hold -down bromsfjädrar lätt installeras manuellt eftersom de är lättare än bromskraften luftfjädring. En nedhållarfjädern verktyget ser ut som en hybrid av en mutter förare och en skruvmejsel. Fjädern låsbricka grips och vrids av en speciellt formad ände av nedhållarfjädern verktyg. De flesta Returluft bromsfjädrarna har uttag och krokar som frigör och installera ändarna av luftbroms fjädrar. Några av bromskraften luftfjädrarna ser ut som en tång.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58834.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.