Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Nissan Armada Broms Problem

Nissan broms problem ledde till en återkallelse av 179.383 fordon , inklusive Armada 2008-2010 modeller , på Feb 26, 2010. Enligt National Highway Traffic Safety Administration ( NHTSA ) , började anmälan om återkallelsen till registrerade fordonsägare den 22 mars , 2010. Defect

I vissa 2008-2010 Nissan Armada fordon , kan ett fabrikationsfel att bromspedalen svängtappen ände orsaka ledtappen att glida . Detta kan leda till partiell urkoppling av bromspedalen från bromspedalen fäste, enligt NHTSA .
Risk

Denna broms problem kan leda föraren att uppmärksamma glapp i pedalen och en minskning av bromskraften. NHTSA varnar för att endera eller båda av dessa frågor ökar risken för en olycka . Som en säkerhetsåtgärd bör förare som berörs av återkallelsen ta sina fordon i för inspektion , även om deras Nissans ännu inte märkbart uppvisade dessa symtom .
Remedy
< p > Auktoriserade återförsäljare kommer att inspektera den återkallade Armadas att avgöra om vridtappen har den potentiellt farliga defekten och , om nödvändigt, utföra en fri ersättning av bromspedalen montering. Berörda förare som inte fått en återkallelse meddelande men vill veta om deras fordon påverkades kan kontakta NHTSA och hänvisar påminna nummer 10V072000 .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58829.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.