Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort en Impala SS luftpump

Den 1994-1996 Chevrolet Impala SS kom från fabriken med en luftpump . Detta är ett utsläpp verktyg , och är utformad för att trycka syre in i avgassystemet medan motorn först värms upp i syfte att förbättra de utsläpp som kommer ut från baksidan av bilen. Inte varje stat kräver en av dessa luftpumpar , dock , och om du inte vill ha något installerat på din Impala , kan du ta bort det på under en timme . Saker du behöver
3/8-tums breaker bar
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Tänger
Visa fler instruktioner
1

Öppna huven . Leta reda på serpentin remspännaren på det undre passagerarutrymmet sida av motorn , bredvid vevaxeln. Sätt ett uttag på 3/8-tums breaker bar och vrida spännaren medurs för att släppa spänningen på remmen . Dra remmen från luftpump , som ligger på nedre högra hörnet av motorblocket .
2

bort slangklämmorna som håller gummislangar på luftpumpen till kroppen av luftpumpen , med hjälp av en tång . Koppla den elektriska anslutningen på pumpen med händerna .
3

unbolt luftpumpen från luftpumpen fästet på motorn med 3/8-tums Ratchet och uttag . Lyft upp och ut ur motorrummet med båda händerna .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61690.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.