Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur Byt Suzuki Swift Auto Bromsar

Suzuki Swift är en kompakt bil som tillverkades med en hydrauliskt manövrerad bromssystem, vilket kräver rutinmässigt underhåll. Du kan enkelt byta ut eller dyka upp igen friktionsytor bromsdelarna. Den genomsnittliga bakgård mekaniker kan ersätta bromsarna på en Swift på ungefär två timmar. Saker du behöver
Golv jack
Jack står
rörtång
Hylsnyckelsats
Skruvmejslar
Bromsfjäder verktyg
Visa fler instruktioner
Frambromsar

1

Höj framsidan av Swift med domkraft, placera uttaget på en ram järnväg och pumpa spaken tills hjulet är i luften. Placera en pallbock på ramen järnväg för stöd. Placera inte jack eller jack stå på avstängning eller kroppen.
2

Ta av hjulet genom att vrida muttrarna i ett moturs med rörtång. Dra av hjulet från navet och placera den åt sidan
3

bort bromsoket med hjälp av en hylsnyckel Vrid bakre twin montera bultar i moturs riktning;. Skjut sedan bromsok utanför rotorn. Ta bort elektroderna från bromsok kolvarna genom att bända hållarklämman med en skruvmejsel och dra dynan gratis. Ställ bromsok på styrarmen för stöd, låt det inte dinglar från bromsledningarna
4

Avlägsna rotorn genom att dra den fri från navet.. Ersätt den med en ny eller återuppstått enheten genom att skjuta den över navet.
5

Byt ut elektroderna i bromsoket genom att trycka dem till kolvarna och säkra hållaren klippen. Skjut bromsok över rotorn och vrid de bakre Montera skruvar medurs tills de ligger tätt.
6

Byt hjulet genom att vrida muttrarna medurs i ett alternerande mönster.
7 < p> Sänk Swift från pallbockar med domkraft.
8

Upprepa hela processen på den motsatta framhjulet.
bakbromsarna

9

Lyft Swift på en rambalk precis framför bakhjulet, sedan placera en pallbock på en rambalk för stöd.
10

Ta av hjulet genom att vrida alla muttrarna moturs med rörtång, sedan ställa ratten åt sidan.
11

Avlägsna trumman genom att vrida målvakten moturs och dra trumman från bromsen.
12

Ändra skorna genom att bända de långa fjädrar från skon krokar med en broms verktyg, sedan vrida den primära fjädern motsols. Skjut skorna bort från fästplattan.
13

Byt skorna med nya enheter genom att skjuta dem på bromsen, sedan vrida den primära fjäderbenshus medurs. Lever de långa fjädrar tillbaka på skon krokar med en broms verktyg. Kontrollera hjulcylinder för läckor, och kontrollera justeringen bulten i botten för stort spel. Byt trumman genom att trycka den över skorna och säkra målvakten skruven medsols. Byt ut hjulet, och sänka Swift från domkraften. Upprepa hela processen på motsatt bakbroms.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57464.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.