Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort Jeep Rotorer

Ta bort en broms rotor från en Jeep kan vara ett stort projekt att även en nybörjare hem mekaniker kan slutföra. Om du behöver byta rotorerna eller kanske uppgradera dem, ta bort de gamla och kasta dem. Om du resurfacing dem som en del av en broms jobb, ta bort dem från Jeep och få dem återuppstått, sedan tillbaka dem till Jeep. Hursomhelst, kommer du att spara en betydande reparation räkningen genom att göra arbetet själv och du kommer också ha glädje av att slutföra arbetet på egen hand. Saker du behöver
rörtång
Jack
Jack står
Hylsnyckelsats
Visa fler instruktioner
1

Lossa muttrarna på framsidan av Jeep. Om du bara tar bort en rotor, behöver du bara lossa muttrarna på den sidan. Inte helt ta bort muttrarna ännu.
2

Placera en domkraft under framsidan av jeep och lyfta upp det tills däcken är från marken. Placera en uppsättning pallbockar under ramen rälsen och lägre Jeep tills det sitter stadigt på pallbockar.
3

bort muttrarna och sedan dra hjulet och däcket utanför Jeep. Ställ däcket åt sidan och sätta muttrarna på ett säkert ställe så att du inte förlorar dem.
4

Leta skruvarna för bromsoket. Bultarna glida i bromsoket från bak-och huvudena är placerade på insidan av bromsoket. Avlägsna bultarna med en hylsa och spärrskaft.
5

Lyft bromsok från rotorn och bromsok fästet. Häng upp tjocklek från toppen av fendern väl med en bit tråd eller tung garn. Låt inte bromsoket hänga på gummi broms slang som vikt skadar slangen.
6

Dra rotorn rakt ut och bort hjulbultarna. Om du ska ta bort båda rotorerna, upprepa processen på motsatt sida av Jeep.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57590.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.