Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

RAV4 Tändningslås Borttagning

Tändningslåset på en Toyota RAV4 är den första delen av tändningen processen. När nyckeln vrids, är startmotorn signalerade att vända, som avfyrar motorn. Om tändningen misslyckas, då startmotorn inte får signalen och SUV kommer inte att kunna starta. För att åtgärda problemet måste du ta bort tändningslås från RAV4 och ersätta den med en ny. Saker du behöver
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Torx hylsnyckelsats
Ratt avdragare
1/2-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
stjärnskruvmejsel
Rotary verktyg med metall kapskiva
platt skruvmejsel
Visa fler instruktioner
1

öppna huven. Ta bort den negativa anslutningen batteripolen från batteriet med 3/8-tums Ratchet och uttag. Nå bakom baksidan av ratten och ta bort de två torx-skruvarna som håller airbagen till hjulet, med Torx-fattning och en 3/8-tums Ratchet. Dra airbag av hjulet och dra ur selen. Förvara den med vinyl sidan av krockkudden upp.
2

Ta bort centrumskruven på ratten med 1/2-tums Ratchet och uttag. Skruva fast avdragaren ratten till hjulet med 3/8-tums Ratchet och uttag. Dra avdragaren med 1/2-tums Ratchet och uttag tills ratten lossnar från kolonnen. Ta bort de övre och undre kolumn omslag, med hjälp av skruvmejsel.
3

Skruva den multifunktionella brytaren från sidan av kolonnen med stjärnskruvmejsel. Koppla ur och ställ den åt sidan.
4

Skär en skåra i bultarna som håller klämman på tändningslåset och lås cylinder med roterande verktyg med en kapskiva. Gör skåran stor nog att passa en platt skruvmejsel. Ta bort skruven med platt skruvmejsel, ta sedan klämman av tändningen och låscylindern. Skruva övergången från låscylindern montering med stjärnskruvmejsel, ta sedan växeln ur RAV4.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61493.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.