Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort den lägre länkarm i en 1993 Jimmy

Den främre hjulupphängningen på en 1993 Jimmy använder en övre och undre länkarm. Spiralfjädern monteras till ramen och sitter i fickan på den nedre styrarmen, och stöder vikten av SUV. Den nedre styrarmen har bussningar på ena änden och en kulled, på den andra, vilka båda är känsliga för slitage. Om antingen bussningar eller kulled start att misslyckas, då den främre anpassningen kommer att lida och du kommer att ha svårt att köra Jimmy. För att åtgärda problemet måste du först ta bort den nedre länkarm. Saker du behöver
Jack
Jack står
Däck järn
skiftnyckel som
1/2-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Tänger
vass tång
Visa fler instruktioner
1

Park Jimmy på en plan yta och dra åt parkeringsbromsen. Använd domkraften för att lyfta fram och sedan sätta pallbockar under ramen. Ta av hjul och däck med ett däck järn.
2

Lyft domkraften så att den är i kontakt med undre länkarm. Unbolt övre bulten på Shock Mount på ramen med hjälp av tång och en skiftnyckel. Unbolt nedre shock mount från den nedre styrarmen och dra sedan chocken ur suspensionen.
3

Ta bort sprinten i kulleden på nedre länkarm med nålen- tång. Unbolt lägre länkarm från spindeln med en skiftnyckel.
4

unbolt den bakre delen av nedre länkarm från ramen med 3/8-tums Ratchet och uttag och en öppen- skiftnyckel. Sakta sänka domkraften så spiralfjädern kan långsamt släppa trycket och dra den nedre länkarm bort från suspensionen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61438.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.