Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur du ändrar huvudcylindern på en Ford F-250

Ford utrustad med F-250 lastbilens bromssystem med en dual-kolv huvudcylindern. Huvudcylindern består av en vätskebehållare och en cylinderkropp. Behållaren rymmer bromsvätska för användning av hydrauliska kolvar och gör en visuell kontroll av vätskenivån. Den dubbla kolvsystem - en för de främre bromsarna och en för bak - fungerar när tryck appliceras på bromspedalen. Hydrauliskt tryck från huvudcylindern manövrerar bromsok kolvarna i hjulen som sedan trycker friktionsbelägg mot broms rotorer att bromsa trucken. Byt ut huvudcylindern i fallet med dess förslitning eller oförmåga att hålla lastbilens bromsar fungerar som avsett. Saker du behöver
Wrench in
Spårskruvmejsel
Pound-fot momentnyckel
Bromsvätska
18-tums längd på litet, gummislang
Cup
Helper
Visa fler instruktioner
Byt Huvudcylinder
1

Lyft huven och koppla bort batteriets minuskabel med en skiftnyckel.
2

Lossa slangklämma på luftrenaren utloppsrör med en skruvmejsel, och sedan placera röret undan ur vägen. Tryck ihop flikarna på massflöde sensorns kontakt, dra sedan kontakten isär. Avlägsna luft-renare bostäder och ställ den åt sidan.
3

Lossa fluid-nivå sensorns kontakt från sidan av huvudcylindern. Lossa bromsen tryck switchens kontakt, om det finns en, från botten av huvudcylindern.
4

Ta bromsledningarna från sidan av huvudcylindern med en skiftnyckel.

5

bort huvudcylindern s monteringsmuttrarna med en skiftnyckel, sedan bort huvudcylindern.
6

Omvänd demonteringen procedur för att installera det nya huvudcylindern. Dra åt muttrar till 20 ft-lbs. med en momentnyckel. Dra åt bromsledningar till 18 ft-lbs.
Bleed Bromsar
7

Skruva av locket på huvudcylindern. Fyll huvudcylindern till fullo överensstämmer med bromsvätska.
8

Placera en box-nyckel över avluftningsventilen på höger bakhjul. Fäst gummislang till avluftningsventilen och dränka den andra änden av slangen i en kopp eller liten behållare delvis fylld med bromsvätska.
9

Anställ din hjälpare att långsamt och försiktigt pumpa bromspedalen en några drag, håll sedan ned pedalen. Vrid nyckeln för att öppna avluftningsventilen. Titta på bromsvätska i behållaren. Stäng ventilen när luftbubblor slutar komma ut änden av röret. Upprepa detta steg tills inga fler luftbubblor kommer ut. Dra avluftningsventilen till 26 ft-lbs. Kontrollera nivån på bromsvätska i huvudcylindern. Toppa den nivå som krävs.
10

Upprepa steg 2 och 3 på vänster-bakhjulet, sedan höger-framhjul, sedan på vänster-framhjul.
11

tillbaka locket på huvudcylindern. Pumpa bromsarna att vara säker på att det finns en solid bromspedalen innan innan du flyttar bilen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/58018.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.