Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man tar bort Toyota Tundra Främre bromsoken

Full-size Toyota pickup började som T100 men så småningom namn till Toyota Tundra. Det har funnits två stora omdesign till flaket under den tiden, och som alla andra fordon, kommer de behöver delar fast eller bytas ut. När det gäller bromsarna, om du märker en klibbig bromsok eller att dina bromsar gynna den ena sidan över den andra, är chansen bromsok behöver bytas. Det första steget är att ta bort bromsok från trucken. Saker du behöver
Jack
Jack står
Däck järn
Bromskrets klämmor
Linje skiftnycklar
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Visa mer Instruktioner
1

Lyft upp framsidan av fordonet med domkraft och fäst den på pallbockar. Se till att bilen är helt säker på pallbockar innan du kryper under den. Ta bort de främre hjulen med däcket järn och placera dem åt sidan, ur arbetsytan.
2

Placera bromsledningen klämman på gummi bromsledningen cinch sedan ner det att klämma in på linjen. Detta kommer att stoppa överskottet bromsvätska läcker - men lite kommer fortfarande att komma ut -. Och hålla spill till ett minimum
3

Lossa bromsledningen från baksidan bromsok använder linjen skiftnyckel. Du vill inte använda en traditionell nyckel för det här jobbet eftersom toleranserna inte är så strikt, och du kan runda av hörnen på montering, kräver att du byter hela linjen.
4

Unbolt bromsok från spindeln med 3/8-tums Ratchet och uttag och lägg den åt sidan. Tjockleken kan sticka lite på rotorn på grund av trycket fortfarande i tjocklek, men, om du behöver, dra bromsok mot dig, trycker på oket lite och sedan dra tjocklek av av bromsrotorn.
Addera ditt .from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/57573.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.