Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

2000 Camaro Fuel Rail Borttagning

bränsleskenan på en 2000 Chevrolet Camaro är den bit av slangen som ger bensin till varje insprutare i motorn. De bränsleinsprutare ansluts direkt till detta bränsle järnväg, detta om en av injektorerna misslyckas, då hela bränsleskenan behöver lyftas upp och tas bort från motorn. Denna process bör ta minst 30 minuter att göra, och inte kräver några speciella verktyg. Saker du behöver
Bränsletryck gas mätare
kan
3/8-tums Ratchet och Hylsnyckelsats
Spetstång
Visa fler instruktioner
1

Lokalisera Schrader ventil på bränsleledningen, vilket är på passagerarsidan av motorblocket. Anslut bränsletrycksmätaren till schraderventilen.
2

Släpp den andra änden av bränsle tryckmätare i gasbehållare. Tryck ner knappen tryckavlastning på bränsle tryckmätare att låta bränsletrycket försvinna i bränsleledningen. Avlägsna bränsletrycksmätaren.
3

Dra de elektriska anslutningarna till bränsleinsprutarna och MAP sensor med händerna. Dra av vakuumledningen till bränsle tryckregulatorn på förarsidan av motorn med händerna.
4

unbolt bränsleskenan från insugningsröret med 3/8-tums Ratchet och uttag. Lyft upp den och stänga av insugningsröret, ställ den åt sidan. Dra av klippen som håller spridarna till bränsleinloppsröret med tång.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61499.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.