Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Automotive skolor i Massachusetts

De som vill bryta sig in i området för fordonsteknik och reparation bör göra ett klokt drag att delta i en teknisk skola som erbjuder en bil program. Program kan ses i två grupper: grundläggande utbildning och specialistutbildning. De flesta skolor, däribland regionala yrkes-tekniska gymnasieskolor, börjar eleverna ut med ett intensivt program som omfattar grunderna i fordonsteknik. Efter att ha avslutat dessa grundläggande program, kan eleverna gå på att ansöka om specialiserade program och ta seminarium kurser för att utveckla sina färdigheter. Universal Technical Institute - Norwood

Universal Technical Institute (UVI) i Norwood, Massachusetts en satellit campus i UTI Phoenix grenen. Med campus utspridda över hela USA, öppnade UVI just sin Massachusetts filial i 2005. Den UTI Kärnan Programmet består av 51 veckor, och fungerar inte på en termin system som andra högskolor. När eleverna slutföra kärnprogram, kan de skriva in sig i särskilda program för BMW, Ford, Toyota eller Nissan. Var och en av dessa specialiserade program är 60 veckor eller mer.

Studenterna bor på campus även urinvägsinfektioner bostadsförmedlingen kan hjälpa eleverna samordna med andra studenter för att skära ner på hyreskostnaderna. De flesta elever bo nära campus, och tunnelbanan Boston området erbjuder massor av underhållning och sociala aktiviteter. Studieavgifter Priserna varierar beroende på program.

Universal Technical Institute1 Upland vägbyggen 200Norwood, MA781-948-2000uti.edu
Springfield Technical Community College | Boka

För studenter söker en plats att lära fordonsteknik i västra Massachusetts, erbjuder Springfield Technical Community College ett ettårigt intyg program och en tvåårig Associate of Science examen. Klasserna är schemalagda på en termin systemet. Det ettåriga programmet omfattar grundläggande krav i handeln och är utspridda över två terminer. Som av 2010, var det ettåriga programmet består av 29 högskolepoäng, vilket skulle kosta ca $ 4000 i-state studenter och $ 11,000 för av staten studenter. På campus ligger nära downtown Springfield på 35 hektar mark med utsikt över floden Connecticut. Mer än hälften av de studerande vid högskolan studerar på deltid.

Springfield Technical Community College1 Armory Square # 1Springfield, MA 01105-1.296.413-731-3151stcc.edu

Benjamin Franklin Institute of Technology

De som vill kombinera fordonsindustrin studier med akademiska studier kan göra en fyraårig kandidatexamen inom Automotive Technology. Benjamin Franklin Institute of Technology, grundades 1908 genom en bestämmelse i Franklin vilja, är en liten högskola som ligger i Boston, Massachusetts. Eleverna kan välja mellan ett 16-månaders certifikat program som omfattar åtta centrala klasser, en tvåårig Associate examen eller en fyraårig kandidatexamen. Blivande studenter bör ha i åtanke att om de går till en akademisk examen de måste ta klasser utanför området fordonsteknik, vara redo för ämnen som matematik, engelska och nationalekonomi. Som av 2010, var årliga undervisning för kandidatprogrammet runt $ 15.000 medan årliga undervisning för Associate program var runt $ 14.000.

Benjamin Franklin Institute of Technology41 Berkeley StreetBoston, MA 02116617-423-4630877-400-2348bfit.edu Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/60274.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.