Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur man byter rotorn i en Acura Integra

Rotorer sällan behöver bytas, men om din Acura Integra är rysning och pulserande när du bromsar då dina rotorer är förmodligen skev eller slitna och det är dags att köpa nya. Om du är bekväm att arbeta på ditt eget fordon, som ersätter rotorer själv är ett kostnadseffektivt alternativ till att skicka den till butiken. Saker du behöver
Nya rotorer
Jack
Jack står
Hylsnyckel
Mekaniker tråd
Duk
Visa fler instruktioner
1 < p> Köp en ny rotorpar för din Acura Integra på din lokala Biltema eller online. Plan på att byta ut alla fyra rotorer på en gång, eller åtminstone den främre eller bakre par. Aldrig ersätta bara en rotor, eftersom detta leder till ojämn och mycket osäkra bromsning.
2

Drain hälften av bromsvätska från huvudcylindern sifon. Detta avlastar trycket i bromsledningen. Då kan du få din Integra från marken genom att palla upp bilen och sedan använda pallbockar för att stödja det. Kontrollera att Acura är parkerad på plan mark innan du börjar arbeta.
3

bort monterade däcket med hjälp av en hylsnyckel ångra muttrarna. Lossa bromsok bultar med en hylsnyckel och flytta bromsok från rotorn. Använd mekaniker tråd för att avbryta bromsok för att förhindra eventuella skador på bromsledningen. Nästa, ta bort rotorn fästskruvarna.
4

Dra av den gamla rotorn och rengör området med en fuktig trasa för att avlägsna rost och skräp. Damm eller korrosion kan innehålla asbest, så iaktta försiktighet vid rengöring av området.
5

Installera den nya rotorn genom att rada upp det på hjulnavet. Kontrollera att skruvarna och alla gängade området är torrt innan du installerar den. Fäst skruvarna på plats.
6

Byt bromsok och bultar med en momentnyckel. Var noga med att ta bort mekaniker tråden innan du byter däck på fälg monterade.
7

Sätt hjulet montering och däck igen. När alla fyra däck och rotorer har bytts ut, lägg till ny bromsvätska. Lufta bromssystemet vid behov. Sänk bilen och sedan dra åt muttrarna på varje hjul ordentligt med en momentnyckel eller en luft spärrnyckel med en lämplig adapter.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/56925.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.