Svenska Bil >> Auto Repair >> Auto Bromsar >> Content

Hur Inaktivera ABS bromsar

låsningsfria bromssystem ( ABS ) rädda liv och bör behållas . Men sport förarna vill ofta att inaktivera systemet . Till exempel är rally tävlingar, drivande händelser och sport kör inte lämpade för ABS- kontroller. Medar och häftiga inbromsningar uppvägs av ABS . Detta gör att bromsarna att pulsera på och av och förhindrar att bromsarna låser sig . Låsa bromsarna är målet för de flesta sporter och konkurrens evenemang körning . Saker du behöver
Jack
Jack står
Visa fler instruktioner
1

Höja huven på bilen och öppna maktcentrum som innehåller säkringar och reläer . Lokalisera ABS säkringen och ta bort den . Detta kommer att inaktivera den anti - lås-bromsar utan att skada några komponenter . Bromsarna fungerar normalt , men de låsningsfria kontroller kommer inte .
2

Avlägsna viktigaste ledningar som ansluts till det låsningsfria bromsar modul . Denna modul är placerad intill bromshuvudcylindern . Stål linjer går från huvudcylindern och leds in i modulen . Genom att koppla ledningarna kontakten , är du inaktivera alla låsningsfria bromsar fungerar .
3

Hissa upp bilen med en domkraft och placera pallbockar under ramen . Koppla bort låsningsfria bromsar sensor på varje hjul . Detta avbryter avkännarsignalen till låsningsfria bromssystem och effektivt inaktiveras .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/auto-repair/auto-brakes/61798.html

Previous:
Next:

Auto Bromsar

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.