Hur regummera en Tire

Regummering ett däck är en mycket enkel process som bara råkar kräva några allvarliga utrustning och lite kunskap. Du behöver en professionell däck kvarn och en slitbana sealer, tillsammans med en stark industriell gummi lim om du vill göra det rätt. Det kommer att spara hundratals om inte tusentals dollar för ditt företag eller dig själv, om du går igenom en hel del av däcken. Läs vidare för att lära sig att regummera ett däck. Saker du behöver
Tire grinder
Nya slitbanor
Industrial Tire gummi lim
Bana sealer
Tänger
Visa fler instruktioner
1

Utför en säkerhetskontroll av däcket, kolla efter sprickor i däcksidan, och svaga punkter eller slitage på gummit. Ta bort alla spikar och eventuella andra hinder från själva däcket med hjälp av en tång.
2

Placera däcket på ett däck slipning och slipa bort den gamla slitbanan ända ner till basen av själva däcket. Addera 3

Applicera en beläggning av gummi lim på däcket och sedan ställa däcket framför dig. Applicera den nya slitbanan till däcket som du rullar den framåt längs marken, hålla slitbanan rak och jämn på båda sidor. Slitbanan har några självhäftande baksida till det, i de flesta fall.
4

täta däcket eller flera däck i ett ark av gummi och sedan placera dem i en slitbana sealer. Denna maskin kommer "laga" däcken i en trycksatt ångbad, permanent tätning däckets slitbana till basen av däcket utan att skada däcksgummit själv.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/tires/98015.html

Previous:
Next:

Däck

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.