Hur man gör Plus Dimensionering på hjul och kombinationer Tire

Plus dimensionering på hjul och däck är viktigt när man hanterar eftermarknaden hjul. Detta är en kombination av mer hjulet och mindre däcket. Även om det finns både fördelar och nackdelar med detta, är det ett relativt populärt val bland bilentusiaster. Du kan göra plus-storlek på din bil om du vet några enkla steg, enligt nedan. Instruktioner
1

förstå för-och nackdelar med plus dimensionering hjul och däck. Det som är bra med mindre däck och större hjul diameter är det att hålla hastighetsmätaren korrekt. Det ökar också hantering och vridmoment. Men, gör det för en tuffare resa och tenderar att bära däcken snabbare.
2

Vet vad plus storlek du är. Det är i allmänhet plus dimensionering ena och plus dimensionering två. En man skulle vara när du gör övergången från, säg, en 16 "till 17" hjul, medan en två plus dimensionering skulle vara från en 16 "till en 18". Den plus size numret är i huvudsak skillnaden i inches mellan de gamla hjulen och nya hjul.
3

hålla förhållandet däck aspekten så nära du kan när plus dimensionering, kommer detta att hålla Slitagevarnarna nära det normala och förlänga däcken. För att beräkna aspekt ration du för närvarande har: E = (A * B) /25,4 mm (vilket resulterar i inches). B = den procentuella andelen bildförhållande, kan detta hittas på sidan av däcket. Exempelvis 225/55R-16. Den 55R är bildformatet på 55%. Konvertera till inches, kan du göra samma sak med de nya däcken och se till att de är likartade.
4

Arbeta med ett däck specialist om du har svårt att hitta rätt däck till din nya hjul . Det är bättre att få hjälp än att sluta med mindre än optimala däck och har dem slits snabbare än normalt, kostar dig extra tid och pengar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/tires/98016.html

Previous:
Next:

Däck

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.