Hur man använder Dubbade vinterdäck i Florida

Florida tillåter endast användning av dubbdäck som inte skadar motorvägar. Eftersom detta utesluter de flesta dubbade vinterdäck, är de i allmänhet inte tillåtna. Men det finns flera alternativ till dubbdäck som utför liknande dragkraft. Om du är en deltid bofast eller en boende som vill fortsätta att använda samma däck som behövs i de hala förhållanden som är typiska för norra vintrar, andra alternativ finns tillgängliga. Instruktioner Zazzle.se Använd små dubbar
1

Fråga din däck återförsäljare om de erbjuder lätta dubbar eller dubbfria vinterdäck. Tillverkarna producerar olika typer av dubbar som uppfyller nya legala restriktioner i norra staterna.
2

inspektera och mäta befintliga däck dubbar. Mängden utsprång och vikten av varje tapp påverkar mängden skador på trottoaren.
3

Drive dubbade vinterdäck som har mindre dubbar som har slitna med tiden. Om dina dubbar är äldre eller mycket liten i storlek, de är mindre benägna att orsaka slitage på vägarna i Florida. Addera Alternative däckalternativ
4

Använd ett innovativt däck konstruktion som förbättrar dragkraft. Några nya däcken har unika föreningar på sin exteriör som visas för att förbättra greppet på isiga vägar bättre än dubbdäck.
5

Hitta en återförsäljare i ditt område som bär specialiserade däck från tillverkare som bädda krossade valnötter, eller distribuera andra hårda granuler hela däcket.
6

köpa däck som ger dragkraft i alla typer av väderförhållanden. Florida är känt för sin regniga säsongen. -Runt-däck kan hjälpa till på Floridas hala vägar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/tires/98181.html

Previous:
Next:

Däck

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.