Kan du sätta road däck på en 4X4?

Road däck kan sättas på ett 4x4 fordon. Ett område som kan vara ett problem, dock, är att hitta ett däck som passar fälgarna på 4x4 fordon. Kategoriskt sett däcken på en 4X4 i allmänhet inte hankar eller däck sand --- flesta kommer med all-terrain typ däck. All-terrain däck tillverkas i standardstorlekar, så om inte fordonet har genomgått en eftermarknad uppgradering i extra stora fälgar, kommer standard road däck passar fint. Landsvägsdäck Fördelar

Fördelar med att använda road däck över den stora bullriga lera och däck sand är en mjukare körning, jämnare trampa slitage och bättre väghållning på vått trottoar. En uppsättning av korrekt utvalda road däck kommer att kosta mycket mindre, även för top of the line främsta road däck.
Road Däck Nackdelar

Om fordonet måste drivs genom träsket eller djup lera, är sannolikheten för att fastna och fastna mycket högre när fordonet är utrustat med road däck.
All Terrain Däck Fördelar

all-terrain däck fördelarna är ungefär samma som för vanliga road däck. Däckens prestanda på trottoaren har ökat avsevärt, särskilt hantering på våta trottoaren och några off-road aktiviteter. Den all-terrain däck har endast något större öron än vanliga street däck, men klackarna är precis tillräckligt för att hjälpa till med att få igenom semi-tuff terräng.
All Terrain Nackdelar
< p> De all-terrain nackdelarna är brus på slät våt trottoar och möjligheten av ojämnt slitage från gatan körning (alla varv).
hitta det bästa av två världar
< p> Helst vill du ett all-season/all-terrain däck för din 4X4. Dessa däck har tillräckligt med dragkraft för regn våta vägar och kan fortfarande dra igenom grunt slam man kan hitta i en skog slinga väg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/tires/98129.html

Previous:
Next:

Däck

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.