Hur Jämför däck för en SUV

Jämföra olika däck för en SUV kan vara förvirrande om du inte är säker på vad du ska leta efter. Vilka däck du väljer beror på vilken typ av körning du kommer att göra. Om du kör på motorvägen i öknen varje dag för att komma till jobbet, kommer du vill ha olika däck än om du kör ofta genom skogen på smuts spår i snön. Dina däck kommer att tjäna dig bäst om du väljer dem utifrån dina behov snarare än på vad de ser ut på displayen i butiken. Instruktioner
1

Leta efter däck kategoriseras som "lätta lastbilar." Dessa är de däck som används på små lastbilar, skåpbilar och stadsjeepar.
2

Inspektera däck du har nu att se vilken storlek du funderar på att köpa. Du kan välja att köpa däck som är av samma storlek, eller du kan välja att köpa en annan storlek. För en SUV, är faktorer som hastighetsklass, belastningsindex eller lera och standarder snö alla påverkas av storleken på dina däck.
3

Tänk på din vanliga körvanor och miljön du oftast köra i. Det finns flera olika typer av SUV däck, gjorda speciellt för miljön eller vanor föraren. Till exempel är touring däck och högpresterande däck utformade för att göra en SUV mer lätt att hantera. Off-road däck är gjorda för äventyrliga typer, medan vintern eller all-season däck är gjorda för att matcha de typiska säsongsmässiga förhållanden för ett visst område.
4

Skriv ner de bästa och sämsta tänkbara scenarier du kör under. Tänk körförhållanden som du inte kan möta varje dag när man köper nya SUV däck så att du inte hamnar i en dålig situation med fel däck.
5

Undvik att köpa enstaka däck om möjligt. Om du måste byta ut en eller två däck på din SUV istället för alla fyra, placera de nya däcken på bakaxeln. Nya däck greppet vägen bättre, så att ha dem på baksidan förhindrar styrande frågor. Blanda aldrig radial med partiskhet däck, och inte blanda däck av olika storlekar.
6

Prata med en erfaren SUV däck återförsäljare innan du gör din slutgiltiga beslutet. Han eller hon kanske kan ge några professionella råd om varför du kan eller inte kan ha en viss typ av däck.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/tires/98104.html

Previous:
Next:

Däck

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.