Reservdäck Hastighet

Om du har en punktering och installera reservdelar , bör du veta om reservdäcket är hastigheten begränsad . Biltillverkarna använder ofta reservdäck som inte är samma typ av däck som de fyra vanliga bildäck . Typer

Bilens reservdäck kan vara ett av flera alternativ . En full - size reservdel är samma däck modell och storlek som de ursprungliga däcken på bilen . En full - size lätt eller tillfällig reserv är samma storlek som bildäck , men är monterad på en lätt fälg och har mindre mönsterdjup än en vanlig däck . En kompakt reserv är smalare att de vanliga däck , men har samma diameter .
Begränsningar

Tillfälliga och kompakt reservdäck komma med en rekommendation om att de köras inte snabbare än 50 miles per timme . Hastigheten märkdatatabellerna listar ett betyg beteckning N för tillfälliga reservdäck . En N rating indikerar en testad säker hastighet av 87 mph .
Överväganden

Det säkraste tillvägagångssättet är att köra något fortare än 50 km /h på en tillfällig reserv . Om ett " N " hastigheter på sidan av däcket , det klassas som säkert att köra på motorvägen hastigheter för en kort sträcka .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/tires/98248.html

Previous:
Next:

Däck

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.