Hur du köper Drifting däck med färgad rök

Drifting är en av de snabbast växande fordonsindustrin sporterna i världen. Ursprungligen utvecklades i början av 1970-talet i bergen i Japan, har drifting spridda runt om i världen och skaffat sig en fanskara i miljonklassen. Drifting hänvisar till körstil av överstyrning genom svängar och låta de bakre hjulen på bilen att glida i den motsatta färdriktningen. Drifting däck producera stora mängder rök och färgade däck är en av de hetaste trenderna i drifting världen, lägga stil och känsla till någon drivande springa. Instruktioner
Hur du köper Drifting däck med färgad rök
1

Bestäm vilken typ av däck du behöver för din bil. Drifting däck är speciellt gjorda för att ge olika nivåer av grepp beroende på ytan du ska köra på, så vet din valda yta innan jakt för däck.
2

Titta på din instruktionsbok och din nuvarande däck för att bestämma lämplig däckdimension. Mest drifting däck kan köpas i storlekarna 15, 16, 17 och 18 tum, vilket gör dem lätt tillgängliga för att passa många olika fordon. Rött är den mest populära drivande färg och finns i nästan alla storlekar, men gult och blått är svårare att hitta.
3

Kontakta en återförsäljare för att hitta den bästa lösningen på dina däck. Färgade drivande däck är en av de nyaste produkterna på marknaden, och kan lätt kosta mer än ett tusen dollar per set, så leta efter det lägsta priset. Om din normala däckverkstad har inte färgade däck, bör de kunna rekommendera en butik som gör slut dem.
4

Ta dina däck till en ansedd bil affär att ha dem monterade på fälgar. Färgade däck bör inte användas för vardaglig körning, så har en extra uppsättning fälgar tillgänglig för dina nya däck. Däcket tekniker kommer att ta bort dina gamla däck och montera din färgade däck för dig. Specialiserade verktyg, till exempel en stor mekanisk däck växlare, är nödvändigt för att korrekt montera prestanda däck, så att en professionell för att ändra dem för bästa resultat.
5

Byt ut dina vanliga drivande däck med dina färgade Drifters när du kommer till banan. Färgade däck ska endast användas på tävlingsdagen, eftersom de inte är klassade för gata körning och kan lämna en klibbig färgad röra på ditt fordon. Dina däck kommer att behöva en liten uppvärmning innan de färgade rök visar, så gör ett par inledande pass innan din körning kommer att ge den mest färgstarka rök och imponera på publiken.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/tires/98049.html

Previous:
Next:

Däck

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.