Hur installerar jag snökedjor på en Audi A4?

Vid körning i bergen under vintern, kan du behöva använda snökedjor på dina däck. I många bergspass, i själva verket är snökedjor krävs under kraftiga snöfall och du kommer inte att tillåtas igenom utan dem. Även sätta på kedjor kan verka svårt i början, som du får kläm på det du kommer att kunna sätta dem på och av med lätthet. Det är alltid en bra idé att hålla en uppsättning kedjor hands i bilen under vintern, det är bättre att vara säker än ledsen. Saker du behöver
Snökedjor
bungee rep
Visa fler instruktioner
1

Lay kedjorna framför framdäcken med metallhakar nedåt och med det första steget på att kedjan vidrör däcken. Lay kedjorna rakt ut så att när bilen dras framåt, kommer hjulen att vara i mitten av kedjan, med ungefär samma mängd kedja på vardera sidan.
2

köra bilen framåt , halvvägs på kedjorna. Försäkra att däcken är direkt över kedjan, med ungefär samma mängd kedja på vardera sidan.
3

Dra ändarna av kedjan över däcket. Nå bakom däcket och anslut kablarna på insidan först. Om du har problem att nå, vrid ratten hela vägen till höger, så att du kan nå bakom däcket.
4

Arbete kedjorna runt hjulet så att du kan ansluta externa anslutningskablar . Ta bort så mycket slack som möjligt och ansluta externa anslutningskablar.
5

Fäst gummi loopar som följde med kedjor på utsidan av däcket. Varje gummi loop bör ha fyra metall krokar jämnt fördelade runt dess omkrets. Fäst en krok till kedjan på toppen av däcket. Fäst kroken i botten på däcket till kedjan, sedan fästa de två hakarna på sidorna. Detta kommer att hålla kedjan från att halka.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/tires/98161.html

Previous:
Next:

Däck

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.