Hur Sälj din fabrik Fälgar

Nyckeln till framgångsrikt sälja fabriken fälgar är att annonsera med rätt information, vara kunnig om fälgar och dela information med de projicerade kunder. Annonsera i en mängd olika platser. Det finns många alternativ och fler av dem som utnyttjas desto snabbare fälgar kommer att sälja. Även om du kanske kan sälja dem till en bärgning gård för några dollar, kommer du att kunna göra en större vinst genom att sälja dem för återanvändning. Saker du behöver
Digitalkamera
Visa fler instruktioner
1

Bestäm märke, modell och år för fordonet fälgarna kom från.
2

Titta på sidan av däcket för att hitta rätt storlek. Detta kommer att artikuleras i inches och däckets storlek kommer att vara samma som fälgen storlek. Om dina däck är 16 inches, kommer ni att sälja 16-tums fälgar.
3

Bestäm bultmönster. Kanterna på de flesta bilar tar antingen fyra eller fem bultar.
4

Ta en bild med en digitalkamera. Se till att bilden blir klar och eventuella brister på fälgar är synliga. Belysa en liten skavank kommer att göra potentiella köpare trygg i din ärlighet.
5

besöker webbplatser som ägnas åt försäljning av nya och begagnade fälgar och jämför dina fälgar till liknande typer och komma till ett rimligt begärt pris. Du kan även välja att använda en av dessa platser för att sälja dina fälgar.
6

Annonsera dina fälgar. Inkludera relevant information du har katalogiserats i varje annons du placerar, och inkludera bilden när det är möjligt. Utan denna information kommer du att översvämmas av telefonsamtal ber om storleken och stilen på fälgar. Överväg att placera fälgar på en online-auktion eller lista webbplats, använder en bild i annonsen. För att hitta en auktion eller en lista webbplats, använd din favorit sökmotor och använda sökorden "online-auktion" eller "online lista sajt". Förutom källor på nätet, kan du placera en annons i en lokaltidning.

7

Visa fälgar utanför ditt hem med en till salu skylt om du känner dig bekväm att göra det i ditt läge. Var medveten om att du riskerar för stöld.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/rims/97920.html

Previous:
Next:

fälg

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.