Hur du skapar din egen Fälgar

En fälg är rund metallbit på vilken inre kanten på däcket fästen. Idag, fälgar på bilar är inte bara används för funktionalitet men även för utseendet. Materialet och storlek av fälgen kan påverka prestanda hos bilen, så anpassade fälgar vanligen används för racing. Fälgar finns i en mängd olika material såsom legering, stål, silver och krom, såväl som en mängd olika storlekar. Designa din egen fälgar kan ge din bil ett unikt utseende. Saker du behöver
Wheel eller fälgar skapare eller distributör Stock Photos
Visa fler instruktioner
1

Hitta en ansedd återförsäljare för bil fälgar eller ett företag som skapar dess egna. Ofta kan du få den här informationen från återförsäljare du köpte bilen.
2

Ta ett fotografi eller ritning av vilken typ av fälgar du vill. Bilen fälg expert kommer att låta dig veta vad som fungerar bäst med bilens däck så långt storlek går. Större bilar och däck kan kräva en större fälg. Rim storlek varierar från 17 inches i diameter till 24 inches. Om du är inställd på en viss storlek på fälgen som inte passar med din bil, kan du göra ändringar i din bil, men kommer detta att medföra en stor merkostnad
3

. Diskutera vilken typ av material du vill ha för dina fälgar. Det finns en mängd olika alternativ när det gäller den typ av metall som används för fälgar. Aluminiumfälgar är den vanligaste, och du kan även lägga en finish på dem. Förgyllning och olika färgade ytbehandlingar finns på aluminiumfälgar samt. Silver och krom fälgar är mer avancerade alternativ för fordon, som du kan polska eller avsluta för att skapa önskad look.
4

Välj hur många ekrar du vill ha på fälgen. Ekrarna på en fälg kan variera från 5 till hundra beroende på vilken stil du vill ha.
5

Välj spinning fälgar eller stationära fälgar. Spinning fälgar kommer att snurra när bilen är i rörelse och kommer att fortsätta att snurra under en tid när du har slutat. Dessa används ofta i bilar för show.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/rims/97765.html

Previous:
Next:

fälg

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.