Hur man installerar större fälgar på en Toyota Corolla

Toyota Corolla är en välkänd japansk bil som säljer i stort antal i USA En vanlig uppgradering gjorts Corollas av sina ägare är installation av större hjul och däck. Detta kan ha flera fördelar, bland annat ett bättre utseende, uppgraderade prestanda från de bredare däcken och även ett ökat värde. Byta en Corolla s lager hjul med större hjul är okomplicerad. När du har de nya hjulen du kan antingen ha en butik installera dem på bilen eller installera dem själv. Saker du behöver
Golv jack
Jack står
rörtång
Momentnyckel
Visa fler instruktioner
1

avgöra vad klacken mönster av din Corolla, som kommer att variera beroende på vilket år. Tidigare Corollas använde en 4x100 mm klack mönster medan senare versioner använde en 5x100-mm klack mönster.
2

Bestäm vilken hjulstorlek du vill uppgradera till. Det är relativt enkelt att installera hjul som är större i diameter men samma bredd eller något bredare än de stock hjulen eftersom allt du behöver göra är att installera lägre profil däck. Dock kan installera betydligt bredare hjul orsaka störningar mellan hjulen och bilen. Det är säkrare att åka med ett hjul som är bara lite bredare, säger med en eller två inches.
3

Köp dina hjul och däck. Eftersom du kommer att ersätta hjulen med större hjul, kommer du också att behöva köpa nya däck också. Du kan köpa hjul och däck paket från online försäljare som Tire Rack (se Resurser) som kan sälja dig ett komplett paket som är redo att bulta på. Du kan också gå till en lokal butik som Discount Tires eller ens Sears eller auto delar butik för att se ett urval av hjul i personen. Kom bara ihåg att du också kommer att köpa däck och det är lättare att göra detta på samma ställe du köper dina hjul.
4

Lossa muttrarna för de befintliga hjulen. Palla upp Corolla med en domkraft och sänka den på pallbockar. Du kan antingen ändra varje hjul en i taget genom att runka upp bilen och sedan sänka den tillbaka till marken, eller du kan lyfta bilen i alla fyra hörnen. Avsluta ta bort muttrarna och hjulet (eller hjul).
5

Skjut det nya hjulet på navet. Tråd i muttrarna och dra åt dem med rörtång. Upprepa processen för de återstående hörnen av bilen. När alla hjulen är installerade, sänker bilen tillbaka till marken. Dra åt muttrarna med momentnyckel till 76 Ib /ft. Kontrollera igen tappmuttem vridmoment efter Corolla har kört i ca 100 miles.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/rims/97773.html

Previous:
Next:

fälg

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.