Vilka hjul kommer att passa ett Mustang GT?

Mustang GT, eller Grand Touring, har varit en av de gynnade muskel bilar tas ut av Ford Motor Company i årtionden. Med första produktionen början på 1960-talet, det finns många modeller tillgängliga för antingen återställa eller fullständig anpassning. Beroende på modell och önskat utseende, det finns minst lika många hjultyper som det finns årsmodeller. Allt från klassiska till aggressiv, oavsett ser du försöker uppnå, det finns ett hjul för den. Hjulstorlek

standard fälg storlek för de flesta Mustang GT är 16 inches. Rim storlekar omfånget 16 till 20 inches, med skillnader i prestanda, kvalitet rida och stil för varje. I allmänhet, fälgar större ger bättre hantering och samtidigt offra åkkomfort. Undantaget är när du når 20-tums fälgar, som existerar enbart för utseende, eftersom de tenderar att minska både hantering och åkkomfort.
Hjulbredd

Wheel bredder varierar i storlek från 8 till 10,5 inches. Ju större hjulbredd, desto mer yta kontakta en bils däck håller med vägen, vilket möjliggör större hantering. Standarden hjulbredd för Mustang GT är 8 inches. Framdäcken får ändras till 9 inches, erbjuder en liten förändring i bilens körning, men 9-tums hjul kräver nya däck för att redovisa större bredd. Hjul mäter 10-10,5 inches bred är tillgängliga för bakdäcken, som ger bilen ett mer aggressivt utseende och större dragkraft.
Wheel Color

Olika färg alternativ vanligen tillhandahålls av hjul tillverkare inkluderar inte bara bas metalliska färger, men en mängd olika utföranden också. En glänsande krom hjul kan ge din Mustang GT med en klassisk, polerad look. En hypercoated hjul, en som är målad, poleras och avslutade med en metallisk klarlack, ändrar färg beroende på belysning och betraktningsvinkel och kan ge din GT med en futuristisk look.
Wheel Style

Med ett stort utbud av alternativ, inklusive antal, storlek och form på ekrarna, oavsett om ekrarna djupt fastställs inom hjulet, och även antalet och placeringen av muttrarna, kan hjulet stilar rymma alla look. De flesta tillverkare erbjuder reproduktioner av berömda hjul stilar, sina egna skapelser och även en anpassad hjul alternativ. Custom wheel skapande kan du få det utseende och effekt du vill ha.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/rims/97783.html

Previous:
Next:

fälg

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.