Hur hög polska aluminiumfälg

Polering din aluminium fälgar är ett bra sätt att återställa sin lyster. Denna process är mycket billigt och enkelt. Avsätt minst en timme för att putsa alla fyra av dina fälgar eftersom denna process kan vara mycket tidskrävande. Fälgar måste rengöras noggrant innan polering annars kan förstöra målgång. Innan polering dina fälgar att se till att de verkligen är aluminium fälgar och att de har en finish som kan poleras. Denna information kan hittas på alla handböcker som följer med fälgarna eller genom att ringa tillverkaren. Saker du behöver
Hose
Tvål
Handdukar
Bucket
aluminiumfälg polska
Bil tvål
Visa fler instruktioner
1

Fyll en hink med vatten och biltvätt tvål och blöt några handdukar i denna lösning. Spraya lite vatten på hjulen för att ta bort stora bitar av smuts och sediment. Torka av ytan på hjulen med en mjuk handduk. Se till att få varje bit av smuts och fett, kan annars hjulets yta skadas när den är polerad. Låt hjulen att torka.
2

Gnid lite polish aluminiumfälg på en mjuk handduk. Gnid handduken på ytan av den torra aluminiumfälg i en cirkelrörelse. Ofta återanvända polish och polera hela ytan av hjulet. Applicera polish att endast ett hjul i taget. Se till att bilen är i direkt solljus annars polish kommer att vara svåra att få bort.
3

Torka kanten med en mjuk handduk när du är klar torkar den. Vrid handduken ofta så att du använder en ren del av handduken eftersom det kommer att få byggas upp med polish. Detta steg kommer att ta bort överflödigt lack från fälgarna och återställa lyster till fälgarna.
4 steg

Upprepa två och tre för varje andra fälgar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/rims/97852.html

Previous:
Next:

fälg

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.