Hur man säljer gamla fälgar till Scrap

Det första du bör göra innan du säljer gamla däck fälgar för skrot är att se till att de inte längre kan användas. Såvida en fälg allvarligt bucklig eller böjd, kan någon vara villig att köpa dem för ett pris som är oftast högre än metallskrot. Om fälgarna är vid den punkt där de bör skrotas, är allt du kan verkligen göra ringa runt och försöka få det bästa priset du kan för metallskrot. Instruktioner
1

Bestäm vilken metall har använts för att göra dina fälgar. Som en allmän regel, är vit metall antingen zink, tenn, bly, aluminium eller magnesium. Vitt och silver metall är oftast vitt gjutjärn. Om du är osäker på vilken metall det är, ta en fälg till en återvinningscentral eller skrothandlare. De bör kunna berätta för dig.
2

Kontakta lokala återvinningscentraler och fråga vad de betalar för metallskrot. Du kan få en allmän uppfattning om vad metallskrot för närvarande säljer för genom att titta på webbsidor på Internet, men tänk på de pengar en återvinningscentral är villig att betala kan variera.
3

Kontakta lokala junkyards eller skrotåtervinnare och fråga vad de kommer att betala för däck fälgar. En skrothandlare är go-mellan dig och en återvinningscentral. En skrothandlare kommer ofta köpa din fälgar för att sälja dem för metallskrot.
4

Lägg ut en annons på internet som erbjuder skrot fälgar till salu. Uppenbarligen är detta förmodligen bara värt det om du har ett stort antal fälgar att erbjuda.
5

Kontakta ett lokalt företag som ett begagnat däck etablering och erbjuda dem ditt skrot fälgar för ett litet pris. Det kan ta fälgar av dina händer, eftersom det handlar om ett skrotupplag eller en återvinningscentral på en massa bas. Om du erbjuder att köpa något från dem, kan de bli ännu mer tillmötesgående.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/rims/97849.html

Previous:
Next:

fälg

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.