Hur man gör 22 tums fälgar passar din bil

De flesta bilar är utrustade med 16 tum till 18-tums fälgar från fabriken. Några stora sedaner eller sport lyxbilar komma med möjlighet till 20-tums fälgar. Att sätta 22-tums fälgar på utan modifieringar gör att bilens kaross för att träffa däcken vid körning över gupp och kan orsaka framdäcken att gnugga på framskärmarna när du gör en sväng. Många bilar utrustade med mindre hjul kan utrustas med 22-tums eftermarknaden fälgar, men det finns vissa steg som måste vidtas för att se till att fälgar passar och bilen kan fortfarande köras. Saker du behöver
Fälgar
lågprofildäck
Body hammer
Visa fler instruktioner
1

Köp 22-tums fälgar med rätt bultmönster för att passa just din bilmodell. Varje återförsäljare eller butik som säljer fälgar kan slå upp och berätta exakt bult smattra för din bil och låta dig veta om fälgar du vill ha finns i den storleken. Inte alla fälgar finns i varje bultmönster.
2

köpa däck för att passa 22-tums fälgar, men se till att däcksidan är mycket låg. Dessa kallas lågprofildäck. Ytan på sidan av däcket är bara ett par inches snarare än den genomsnittliga fyra eller fem-tums sidoväggar på fabriken däck så att de tar mindre plats, vilket ger mer utrymme för stora fälgar passar på bilen.

3

Montera fälgar och däck på bilen och se hur mycket utrymme som är mellan fälgar och de inre fendrar av bilen. Har någon vrida ratten medan bilen är parkerad så att du kan se om däcken träffade kanten på framskärm.
4

Använd en kropp hammare för att rulla fendrar om däcket är gnugga dem. Detta innebär att du försiktigt knacka kanterna av fendrar tills de rullade under. Detta ger mer utrymme för hjulen att passa och rullas i väg de fortfarande smidig och inte ojämna eller grova och kommer inte punktera däcken. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/rims/97805.html

Previous:
Next:

fälg

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.