Hur man hittar en Hubcap för en 1966 Ford Thunderbird

Hubcaps är dekorativa bil hjulsidor som finns i många stilar och mönster. De kan lägga till estetik till en bil, lastbil eller skåpbil. Många navkapslar har bilens tillverkare stämplat på dem att avslöja vem skapade fordonet. Att hitta en navkapsel på en bil är inte svårt om du vet vad du letar efter, hitta en navkapsel på en 1966 Ford Thunderbird kan enkelt åstadkommas genom att följa några steg. Instruktioner
1

Köp en navkapsel på en 1966 Ford Thunderbird från The Thunderbird Headquarters webbplats (se referenser för länk). Webbplatsen säljer navkapslar och andra delar för Ford Thunderbirds som gjordes 1955-1966. Du kan hitta olika navkapslar för din 1966 Ford Thunderbird genom att besöka Thunderbird s högkvarter på tbirdhq.com. Du kan också beställa en gratis katalog att köpa din navkapsel från genom att ringa webbplatsens kundservice på (800) 227-2174.
2

Hitta en navkapsel för din 1966 Ford Thunderbird på auktioner. Live eller online-auktioner som eBay.com säljer ofta navkapslar för äldre och unika fordon, t.ex. 1966 Ford Thunderbird. Detta är en bra väg att gå om du vill köpa en begagnad navkapsel, eller om du inte bryr dig om navkapsel har några repor. Genom att köpa din navkapsel på en auktion, kommer du att tillbringa förmodligen mindre än om du köpt det från en butik.
3

Hitta en navkapsel på en 1966 Ford Thunderbird på online hubcap butiker, såsom hubcaps.org. Denna sajt på nätet säljer många olika stilar av navkapslar för 1966 Ford Thunderbirds.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/rims/97873.html

Previous:
Next:

fälg

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.