Jämföra Hjul , Fälgar & Däck

hjulen ( även känd som fälgar ) och däck på din bil är en viktig aspekt av bilens prestanda och utseende . Hjul påverkar hur ett fordon ser , medan däck påverka dess hantering . Storlek /Fit

När man jämför hjul och däck , ta deras storlek beaktas . Om du funderar på att uppgradera ditt fordons prestanda och utseende , byta dina hjul eller däck med jämförbar storlek delar . Du kan uppgradera till större hjul och bredare däck , bara se till att de passar på din bil utan att gnugga mot karossen , fjädring och bromsar .
Styling

Bilägare ofta uppgradera sina hjul för att göra sina fordon ser bättre ut . När beslut fattas om en ny uppsättning fälgar , överväga styling av hjulet , om hjulet har en djup tallrik och vad hur hjulet är klar .
Användning /Pris
< br >

En annan faktor är den avsedda användningen av bilen . Om du har en sportbil som kommer att användas främst på sommaren , då högpresterande däck och en uppsättning snygga legeringar kan passa dig . Å andra sidan , om fordonet är en sport utility vehicle ( SUV ) ofta drivs på vintern , bör lämpliga hela säsongen eller vinterdäck användas på en uppsättning av utilitaristiska hjul . Högre prestanda däck är oftast dyrare än vanliga däck , som är större hjul .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/rims/97799.html

Previous:
Next:

fälg

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.