Vilka är de lättaste 15-tums fälgar?

Fälgar finns i olika former och storlekar. De är smidda i aluminium, legeringar, magnesium, stål eller titan. En del kommer från ett enda stycke av metall medan andra är tillverkade av två, tre eller till och med fyra bitar. Alla har en distinkt klack ansökan passar olika modellbilar, stadsjeepar och lastbilar. Varje fälg är utformad för ett ändamål, oavsett om ett verktyg servicebil, en klassisk 1940 vita väggar hot rod eller en skräddarsydd show bil. Ytterst fälgar lägga tyngd till den totala fordonet, hjälp med, eller hindra, fordonets hantering och förse fordonet med framstående stil. Volk CE28 = 8 Ibs. (15 x 6,5)

8-ekrade, 8-pounds och 15 inches runda Volk Racing CE28N hjul är smidda ur ett enda stycke aluminium. Dessa lätta fälgar är både tålig och stark. Deras klassiska åtta ekrar är ett populärt val på marknaden. Addera Volk TE37 = 8,8 kg. (15 x 6,5)

Denna aggressiva, högpresterande, sex-ekrad ratt är smidda i aluminium. En entusiast favorit, är det Volk TE37 nästan 1 £ tyngre än CE28. Det är fortfarande en av de lättaste och starkaste fälgar på marknaden och i denna gruppering.
SSR Konkurrens = 8,8 kg. (15 x 6,5)

konstruerat av ett enda stycke aluminium är de sömlösa SSR Konkurrens hjul tillverkade med halvfast smide teknik. Varje £ 8,8 hjul maskinen pressas vid extrema temperaturer, sedan kyls ner och rengöras. Varje hjul kontrolleras för hand innan avgår tillverkarens butiken. Slitstark, lätt och stark, dessa hjul är redo för vägbanan. Addera Enkei RPF1 = 9,8 kg. (15 x 7)

Utifrån sitt partnerskap med MacLaren Mercedes Formula One race team, de Enkei RPF1s använda ett stycke teknik som kallas MAT processen. Denna process skapar en tunnare hjul, minskar vikten och bildar en flexibel struktur. Den dubbla ekrar hjälper till att hålla dessa £ 9,8 hjul på marken hjälper bilen att accelerera snabbare, har mer effektiv inbromsning och gör att föraren kan vända smidigt med högre hastighet.
Rota slipstream = £ 12 . (15 x 6,5)

Stark, lätt och certifierade, de Rota slipstream är repliker av Spoon SW-338 Racing Wheel. Tillverkas i Filippinerna sedan 1983, dessa hjul är den tyngsta i denna grupp på £ 12 .. Men ger de fortfarande bra kvalitet och värde till sina ägare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/rims/97826.html

Previous:
Next:

fälg

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.