Så identifierar Magnesium Fälgar

Magnesium fälgar är helgat som den klassiska amerikanska Racing Wheel. Mag hjul på gatan frammana hastighet, nåd, och spänningen i travet och erbjuder ett spännande utseende till bilar av alla märken och modeller. När man överväger fordon med eftermarknaden delar eller när de utför Bilvård, kan det bli nödvändigt att tryggt identifiera magnesium fälgar. Eftersom pulverlackering och andra ytbehandlingar kan hindra en visuell identifiering, finns det några grundläggande sätt att kontrollera metallen som magnesium. Saker du behöver
vit vinäger
Rakblad Goggles
Liten kvarn
Bägare
Vatten
Visa fler instruktioner
1

Prova ättika testet. Släpp lite på 5% syrahalt vit vinäger på baksidan av fälgen. Om vinäger bubblor, är fälgen magnesium.
2

Skrapa del av målet med ett rakblad. Om vinäger testet verkar obetydlig (det är inte, men vissa människor gillar att vara trippel säker), skrapa några av målgång på baksidan av fälgen. Magnesium visas silver i färg. De sticklingar eller chips blir dammig eller gulaktigt. Som jämförelse kommer aluminium visar en vitare färg när skrapats och markerna blir klibbiga eller mjukt.
3

Slipa metallen. Om skrapning görs ensam, kan det inte vara en färdig jämförelse eller referensram för att känna sig trygga i testet. Om det finns ett tillräckligt stort område att målning inte kommer att förstöra utseendet på fälgen (detta kräver en liten kvarn, också), sätta på skyddsglasögonen och slipa metallen. Magnesium squeals ofta när tryck appliceras, eftersom det är en hård metall.
4

Test densiteten. Densitet är specifik och konstant, så oavsett storlek prov kommer att arbeta för att testa tätheten. Bestäm provets massa i gram. Släpp provet i en bägare med vatten för att bestämma volymen av provet med en vatten-deplacement test. Dividera massa per volym. Tätheten av magnesium är 1,74. Som jämförelse är aluminiums densitet 2.7.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/rims/97809.html

Previous:
Next:

fälg

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.