Var Är VIN på en 1948 Jeepster?

Med tanke på ålder och sällsynthet ursprungliga Willys-Overland Jeepsters, om kan vara svårt att hitta ramnumret (VIN) i en Jeepster tillverkas i 1948. Eftersom VIN inte ligger i en enda, vanlig plats på alla Jeepsters, kan du behöva titta på flera ställen. Chassis Number

Enligt bilens ursprungliga manualen är chassinumret för bilen (vanligtvis används i stället för motorns nummer som VIN) som ligger i ett av två ställen: antingen vid den främre änden på vänster ramsidoorganet järnväg eller på golvet uppgång på höger sida av förarstolen.
Engine Number

Även i allmänhet inte användas som en VIN, motorn numret kan också vara användbara eller intressant för samlare. Enligt den ursprungliga manualen, kan du hitta motornummer (som börjar med "65411") under huven, på den främre övre vattenpumpen på motorblocket.
Andra möjliga platser

Om VIN inte hittas i någon av de ovan nämnda platser, kan du kolla på passagerarsidan brandmur. Om det inte finns där, kolla på förarsidan av brandväggen.
Platser i senare modeller

Om VIN fortfarande inte hittas, kan du kontrollera några av de platser som användes för senare modell Jeepsters:. på instrumentbrädan till vänster om rattstången, baksidan av vindrutetorkare motorkåpan eller inom den främre högra hjulhuset

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/rims/97763.html

Previous:
Next:

fälg

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.