Så här ändrar du antalet Wheel Lugs

Wheel klackarna är muttrarna som håller ett fordons hjul på navet. Muttrarna gänga på hjulbultar som är anslutna till navet, och endast ett hjul med samma antal lug nut hål i det som det finns hjulbultar på ett visst fordon kommer att passa. Men det finns ett par olika sätt att ändra antalet muttrarna som används, vilket i sin tur påverkar vilka hjul passar på fordonet. En av dessa metoder är att installera hjuladaptrar. Saker du behöver
Golv jack
Jack står
rörtång
Momentnyckel
hjuladaptrar
Visa fler instruktioner
1

Loosen muttrarna på den befintliga ratten. Palla upp fordonet med en domkraft och sänka den på pallbockar. Avsluta ta bort muttrarna och dra fälgar och däck bort av fordonet vid alla fyra hörnen.
2

Rengör navet ytan där hjulet installeras med en trasa så att det är fritt från smuts och skräp . Skjut hjulet adapter som du installerar på lug dubbar. Adaptern kommer att ha motsvarande hål i den. Du måste använda en adapter som har samma antal hål som är på samma avstånd från varandra som bilens lug dubbar.
3

Installera och dra åt de medföljande muttrarna som fäster hjulet adaptern till nav. Dra åt muttrarna till moment inställning som anges i anvisningarna som följde med adaptrarna. Använd en momentnyckel. Upprepa för de återstående hörn av fordonet.
4

Skjut hjulet som du installerar på adaptern. Gänga på muttrarna och dra åt dem. Upprepa processen för de återstående hörnen på fordonet. Sänk bilen till marken. Dra åt hjulmuttrarna med tillverkarens rekommenderade inställningar med en momentnyckel. Detta är vanligtvis runt 90 foot-pounds, men kommer att variera från att göra.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/rims/97777.html

Previous:
Next:

fälg

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.