Hur man hanterar Fake Fälgar

Fälgar är en populär uppgradering för förare som vill ha sin bil för att ha en flashig, high-end utseende. Med så många typer av fälgar och tillverkare på marknaden, kan det vara svårt att skilja mellan en högkvalitativ fälg och ett billigt gjorde replik. Replica fälgar kan du spara pengar i början, men med svagare gjutna legering konstruktion, de har en bättre chans att sprickbildning eller brott än en fälg som är gjord av en smidd legering. Dessutom, fälgar replika ofta görs utan hänsyn till säkerhetsstandarder, vilket kan vara farligt. Saker du behöver Review, Internet Bilder Tillgång
av äkta fälgar att jämföra
tillgång till en uppsättning äkta fälgar
Visa fler instruktioner
1

Kontrollera att fälg för indikatorer på tillverkaren eller det land de gjordes i. Sök efter ett varumärke stämpel både på utsidan och insidan och en stämpel som anger var den gjordes. Många falska fälgar tillverkas i Kina, medan äkta fälgar tillverkas i Japan och Europa, beroende på bilen som de är avsedda för.
2

Jämför fälgen med bilder på äkta fälgar. Många reproduktioner är något utanför på utseende jämfört med äkta fälgar.
3

Jämför vikten på fälgen till en som är verkligen en äkta fälg. Replica fälgar kommer ofta väger mycket mer än äkta fälgar. Medverkande fälgar är tyngre än smidda fälgar, och många replika tillverkare kommer att använda lägre kvalitet metaller för att producera sina fälgar till en lägre kostnad.
4

Rådgör ett online-forum som diskuterar bil ändringar och fälgar för att se om De kan hjälpa dig att identifiera om din fälg som äkta.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/Aftermarket/rims/97912.html

Previous:
Next:

fälg

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.